Ik help organisaties met innovatie, efficiëntie en groei!

Welkom! Mijn naam is Roshan Warjavand. Ik ben bedreven in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het vernieuwen van bedrijfs- en marketingstrategieën.


Met een directe aanpak help ik uw organisatie complexiteit te reduceren en transformeer ik uitdagingen naar betere resultaten!

Laten we kennismaken!
Meer informatie over Roshan
Image

Innovatieconsultant | Procesverbeteraar | Marketingstrateeg
ex-Randstad | ex-Vattenfall

Positionering & propostie

Ik help met het definiëren en implementeren van een sterk merk- en / of marketingstrategie gericht op het bereiken, betrekken, converteren en vasthouden van de juiste klanten.

Ik help uw organisatie om meer agile te worden. De samenwerking tussen teams, lijnen en procedures worden versimpeld voor meer focus en productiviteit.

Agile verandering en procesoptimalisatie

Innovatieve & creatieve strategie

Mijn expertises

IconIconIcon

Ik help met het bedenken van creatieve en innovatieve proposities, producten en diensten om uw organisatie te vernieuwen en te laten groeien. Bijvoorbeeld waar en hoe we AI, VR-AR kunnen toepassen.

Neem contact op.

Wilt u meer weten over hoe ik mijn expertise voor uw organisatie kan inzetten?

Woonplaats

Amsterdam

ja

Beschikbaar

in overleg

Per wanneer

Profiel Roshan Warjavand

Als toekomstgerichte professional combineer ik creativiteit met een resultaatgerichte aanpak om meetbare verbeteringen te leveren. Mijn expertise ligt in het snel identificeren en oplossen van knelpunten, waardoor ik bedrijfsprocessen optimaliseer en marketingstrategieën nieuw leven inblaas.


Brede ervaring: Mijn achtergrond in sales, marketing, en productmanagement stelt mij in staat om complexe uitdagingen vanuit meerdere perspectieven te benaderen en het grote geheel te zien. Ik ben inzetbaar waar strategische en operationele verbeteringen nodig zijn.


Doelgericht en direct: Ik ben voortvarend in mijn aanpak, pas me snel aan in nieuwe omgevingen en speel snel in op nieuwe uitdagingen. Door geavanceerde technologieën zoals AI en AR/VR te gebruiken, creëer ik nieuwe kansen voor de markt.


Leiderschap en samenwerking: Met uitgebreide ervaring in projectmanagement en het leiden van internationale teams, gebruik ik Agile en Scrum om efficiënt en effectief gezamenlijke doelstellingen te bereiken. Mijn vaardigheden in stakeholdermanagement zorgen ervoor dat iedereen op één lijn zit met de strategische doelen.


Bent u klaar om uw bedrijfsprocessen te transformeren en nieuwe groeimogelijkheden te ontsluiten? Neem contact op voor een kennismaking.


Aantal projecten

7+

Aantal jaren ervaring

20+

Interim / freelance

Inzetbaar

Idee Lab | Connect Holland

Opzet van een interne Design Sprint afdeling. Daarop zijn nieuwe concepten en prototypes voor klanten ontwikkeld.

Als inovatiepionier augmented reality geïntroduceerd. Dit verrijkte de leeservaring en boodt nieuwe advertentiemogelijkheden.

Augmented Reality | Veronica

Website product owner bij de digitale transformatie van Nuon.nl naar Vattenfall.nl. Tevens de chatbot Nina op de website geïntroduceerd.

Rebranding | Vattenfall

Multi Channel | WinkelNieuws

Loyalty | Lifestyle Exclusief

WinkelNieuws was een innovatief multichannel marketingplatform dat de kloof tussen fysieke winkels en online consumentengedrag overbrugde.

Een multi-channel loyalty formule voor de exclusieve winkels en dienstverleners. Daarmee werd de betrokkenheid van de bovenmodale consument sterk verbetert.

Opzet interne startup. iPad app voor papierloze vergaderingen. Vanaf de business case, het managen van de operatie en marktbenadering.

Jeff Meetings | Remotion

Projecten & Ervaring

Programmamanager van het Global Talent Content Program, gericht op creëren van organisch bereik via content en (SEO) optimalisatie.

Content & SEO | Randstad

Ik heb met Roshan samengewerkt aan het wereldwijde Talent Content Program. Roshan heeft het programma naar een hoger niveau getild met zijn digitale projectmanagementvaardigheden. Daarbij heeft hij het programma schaalbaar en veel beter beheersbaar gemaakt. We creëerden een grote contentimpact in meer dan 20 landen met meer dan 2000 verrijkte contentpagina's. Dit draaide allemaal om het creëren van content, op schaal, die converteert naar aanvragers. Bedankt Roshan voor dit geweldige werk!

Image

Edo Zwaan

Global performance Strategist Randstad

Referenties

Image

Roshan heeft voor mijn bedrijf Remotion een interne startup opgezet om naast onze maatwerk projecten, off-the-shelf software producten in de markt te zetten. 'Jeff Meetings' (vergader app) is het eerste product dat daaruit is ontstaan. Ik ken Roshan als een bedrijfskundige professional die goed als spil tussen de ontwikkeling, marketing en de business opereert. Zijn grootste kracht vind ik persoonlijk zijn innovativiteit, creativiteit en resultaatgerichtheid op het gebied van (online) marketing.

Arie Boezaard

Directeur Remotion

Image

Roshan heeft ons, LRM Group, ondersteund bij het ontwerpen en ontwikkelen van een geheel nieuwe website. Hij heeft ons eerst meegenomen door de wereld van mogelijkheden van online marketing waardoor wij konden bepalen welke factoren voor ons van belang zijn. Vanuit onze dienstverlening is in nauw overleg met Roshan de uitstraling en het ontwerp van onze website tot stand gebracht. Tijdens zo’n tocht naar een nieuwe website steekt Roshan zijn mening niet onder stoelen of banken. Wij hebben hem ervaren als een waardige en prettige sparringpartner met als resultaat een mooie actuele website.

Eite Slootheer,

Directeur LRM Group

Ik heb onder andere gewerkt voor


Contactformulier

Image

Wilt u vernieuwing? Laten we dan kennismaken.

@ Copyright 2024 R. Warjavand

Icon
06 41431725